Неофициален сайт на ФК ПИРИН Гоце Делчев

 
Неофициален сайт на ФК ПИРИН Гоце Делчев

 
Рейтинг: 3.00
(39)
Начало
История на клуба
Фото Галерия
Адреси
Календар
Форум
Анкети
Лични файлове


Новини

Новини / Пирин (Гоце Делчев)

Вземи в gLOG
03 Февруари 07, 17:17
Пирин (ГД) уволни нападател беглец
Клубът отказва да даде жълтата карта на Чергов, тя не му трябва да играе в Косово
Пирин (ГД) сложи край на сагата с Васил Чергов. Нападателят не се е вясвал в тима от началото на подготовката. Шефовете съобщиха, че футболистът е уволнен дисциплинарно с мотива "системно неявяване на тренировки".
- Неприятно сме изненадани от некоректната постъпка на Чергов - заявиха от управата на Пирин. - Изпълнили сме всички условия по договора му, той е взел всички пари.
От клуба се зарекоха да не дават жълтата карта на нападателя. Тя обаче едва ли ще му потрябва, тъй като Чергов вече се е договорил с тим от Косово. Местната федерация не е член на ФИФА и УЕФА и той може свободно да играе там.
Освен Васил Чергов още един футболист ще напусне Пирин (ГД). Той ще разтрогне договора си с клуба на предстоящото заседание на арбитражната комисия. Защитникът дойде през есента от Пирин 1922, но не успя да се наложи в състава.
Клубът работи и по селекцията. Вчера първа тренировка с отбора направи бившият нападател на ЦСКА Генчо Симеонов. Той ще направи дебют с екипа на тима от Гоце Делчев в понеделник. Тогава Пирин гостува в Македония на Работнички.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.044